Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας να θεραπεύσουμε τις διατροφικές συνήθειες και όχι τα κιλά.

Στο διαιτολογικό γραφείο “διατροφή & διαιτολογία” της Κατερίνας Κορακιανίτη σχεδιάζουμε τη διατροφική θεραπεία με γνώμονα την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός, τα προσωπικά του χαρακτηριστικά, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες τους.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κουβαλάει ένα ξεχωριστό σώμα, μαζί θα βρούμε τρόπους να αγαπήσετε και να φροντίσετε το σώμα σας χωρίς υπερβολές και στερήσεις καθοδηγούμενοι από τις τελευταίες και πιο σύγχρονες επιστημονικές οδηγίες και δεδομένα.

Στόχος μας να θεραπεύσουμε τις διατροφικές συνήθειες και όχι τα κιλά.

Τι είναι και από τι καθορίζεται η διατροφή?

Ενώ η διατροφή αποτελεί για όλους μας ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας μας της ύπαρξης, οι περισσότεροι θα δυσκολευτούμε να απαντήσουμε αν κάποιος μας θέσει το παραπάνω ερώτημα. Κάποιος θα πει ότι είναι η διαδικασία που καλύπτει τις θρεπτικές ή θερμιδικές ανάγκες ενός οργανισμού, άλλος θα πει ότι είναι τρόπος ζωής, απόλαυση ή προσωπικές επιλογές για το τι θα φάμε. Ίσως για κάποιους να είναι η συνάντηση με φίλου ή συγγενείς σε ένα σπίτι ή μια ταβέρνα. Διατροφή μπορεί να είναι οι γιορτές ή οι νηστείες που επιτάσσουν τα θρησκευτικά μας πιστεύω.


Εμείς θα πούμε ότι η διατροφή είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα μαζί. Η διατροφή είναι κάτι πολύ προσωπικό που εξαρτάται και διαμορφώνεται από τις προσωπικές μας επιθυμείς και συνήθειες, τη διάθεση μας, την κουλτούρα μας, τις παιδικές μας αναμνήσεις, τον τρόπο ζωής, την καταγωγή, τις εμπειρίες και τις προσωπικές μας επαφές.

Κατερίνα Κορακιανίτη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατερίνα Πρωτογεράκη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ