Τι είναι το NLP Wellbeing Coaching;

Η ευεξία ή αλλιώς το Wellbeing είναι τρόπος ζωής! Δεν το αποκτούμε και φυσικά δεν το εξαγοράζουμε! Περιλαμβάνει πολλούς και διαφορετικούς τομείς μέσα από τους οποίους μπορούμε να λάβουμε υψηλή ικανοποίηση και να βρούμε ξανά νόημα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.
Το Wellbeing αφορά και βασικά ακουμπάει τους παρακάτω τομείς της ζωής μας:
τα συναισθήματά μας, το σώμα μας, τη θρέψη μας, τις σκέψεις μας, τις σχέσεις μας, την επικοινωνία με τον εαυτό και τους γύρω μας, το περιβάλλον που ζούμε κ.α.

Και αφού δεν το αποκτούμε, τι κάνουμε με το Wellbeing;
Κινούμαστε προς τα εκεί!

Σύμφωνα με τον John Travis

“Δεν έχει σημασία που είναι κάποιος τώρα σε αυτό το συνεχές, αυτό που έχει σημασία είναι προς ποια κατεύθυνση κοιτάει”

Σε όλους μας έχει τύχει να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά, να βιώσουμε μια κατάσταση με έντονο στρες, να μην ξέρουμε ποια απόφαση πρέπει να πάρουμε ή ακόμα να νιώθουμε πως κανένας δεν μας καταλαβαίνει.

Και όταν αυτό συμβαίνει σε έναν τομέα (προσωπικό, επαγγελματικό κ.α.), σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως επηρεάζει και τους υπόλοιπους, έτσι δεν είναι;

Σε αυτό το σημείο, έχουμε 2 επιλογές :

  1. Να παραμείνουμε στο ίδιο μοτίβο και να εξερευνήσουμε τα όριά μας
  2. Να αλλάξουμε κάτι.

Δημιουργήσαμε το 2019 το NLP Wellbeing Corfu το οποίο στην πορεία εξελίχθηκε σε Thimisis. έπειτα από την προσωπική μας αναζήτηση για να βρούμε το κομμάτι που λείπει. Το κομμάτι που θα συμπλήρωνε αυτά που μέχρι τώρα ξέραμε και αυτά που ξέραμε ότι δεν ξέρουμε. Και το βρήκαμε!

Και αυτό που μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε είναι πως τελικά δεν λείπει. Δεν έλειψε ποτέ. Από κανέναν μας δε λείπει. Αρκεί να κοιτάξουμε λίγο προς τα μέσα. Εκεί ξεκινούν όλα. Και αφού κοιτάξουμε, να του επιτρέψουμε να βγει προς τα έξω. Να το αποδεχτούμε και να συμπορευτούμε μαζί του σε ένα μαγικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης.

Εμείς είμαστε εδώ για να σταθούμε συν-οδοιπόροι και συν-παραστάτες σε όποιον δρόμο και αν επιλέξετε να ακολουθήσετε με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε να το κάνετε.

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να τα κουμπώσετε εσείς, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε εκεί που πραγματικά χρειάζεστε.

Είμαστε εδώ μαζί, για τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά.

Ας ξεκινήσουμε!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Diet & NLP Wellbeing Coaching

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Business Wellbeing Coaching

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mind & Body Reconnection 1 To 1

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mind & Body Reconnection Wellbeing Retreat

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολες οι υπηρεσίες παρέχονται και online

κλεισε τη συνεδρια σου

Είπαν για εμάς

Κουβέντες στο χαρτί